Roll-up

Roll-up Aluminiu, este cel mai folosit sistem expozitional portabil.                            
Banner-ul se strange automat pe un rulou tensionat, intr-o caseta din aluminiu.
• Se poate transporta usor, montarea si expunerea acestuia se face foarte simplu si rapid, aceasta facandu-l ideal pentru locurile unde este nevoie de o prezentare profesionala.

• Este recomandat pentru: Expozitiii, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, campanii promotionale, sali de asteptare, sali de conferinte, pasaje de trecere, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi, campanii sampling, simpozioane, evenimente diverse.

Include :
• Sistem de expunere tip Roller banner din aluminiu extrudat.
• Print in policromie cu cerneala tip real solvent, pe polipropilena sau frontlit banner.
• Husa pentru transport.

Suprafata afisare

Pret

85 x 200 cm

35 Euro

100 x 200 cm

70 Euro

150 x 200 cm

100 Euro


Pop-up / Spider

PopUp display-ul, cunoscut si sub numele de spider sau exhibition frame, este un perete de prezentare, format dintr-o structura din aluminiu, extensibila, de tip spider, pe care se ataseaza panouri personalizate din autocolant printat si laminat.

Utilizare: Este creat special pentru amenajari de expozitii, prezentari, conferinte, fiind suportul ideal de prezentare a unui mesaj publicitar de mari dimensiuni. Se monteaza rapid, de catre o singura persoana.

Caracteristici tehnice: Este disponibil in variantele drept si curbat. Se pot atasa 2 lampi halogen. Este livrat intr-o geanta solida tip troller, pentru a facilita transportul.

Dimensiuni display: 3x3 si 3x4
Dimensiuni print - curbat si drept:

Comanda acum