Inscriptionari auto

Inscriptionarea autovehiculelor este una dintre cele mai utilizate metode de publicitate de catre clienti. Astfel, firma isi poate crea o imagine puternica pe piata si usor recognoscibila.

Puteti inscriptiona orice tip de autovehicul (autoturisme, autoutilitare, camioane), in functie de preferinte: in intregime, daca doriti un design unic si aparte, sau doar numele firmei.

Inscriptionarea se executa cu autocolant Oracal sau 3M, lucios sau mat, din PVC sau cu folie carbon. Acest autocolant se gaseste intr-o gama foarte larga de culori si este rezistent la apa si la conditiile de mediu nefavorabile.

Autocolantul poate fi decupat la cutter plotter sau printat in policromie, astfel ajungand la o calitate maxima de 1440 DPI. De asemenea se poate lamina pentru a-i spori rezistenta la exterior.

Pentru colantari simple, decorarea se poate executa la sediul beneficiarului.

 

Folie protectie auto

Folie adeziva din PVC, polimerica, transparenta lucioasa, cu grosimea de 150 microni si grad mare de protectie UV.
A fost creata special pentru aplicarea pe masini, in vederea protectiei acestora impotriva murdariei sau a pietricelelor care ataca vopseaua.
Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent.

Recomandare:

Folia transparenta pentru protectia masinilor, poate fi aplicata pe suprafete drepte si usor curbate, de obicei pe partile inferioare ale masinii, cum ar fi: bara din fata, bara din spate, praguri, aripi, usi, etc., dar se poate aplica si in interior.


 

Comanda acum