Autocolant printat / Colantari

Autocolantul PVC este un material monomeric, plastifiat, cu adeziv pe spate, tratat pentru print cu expunere la UV, rezistent la intemperii, zgariere si rupere.

Printul se realizeaza cu cerneala pe baza de Ecosolvent in policromie la printer-plotter pe o singura fata.

Foliile autocolante sunt albe sau transparente, lucioase sau mate.

Pentru o mai buna rezistenta in timp se recomanda laminarea mata sau lucioasa.

Aplicatiile printului autocolant sunt multiple: vitrine, standuri, panouri publicitare, obiecte, colantari auto.

 

Autocolant decupat

Decorari vitrineInscriptionari Auto

Folia autocolanta este disponibila in peste 120 de culori cu suprafata lucioasa sau mata.

Autocolantul poate fi printat in policromie, la printer-plotter si decupat apoi la cutter-plotter, astfel reproducandu-se imaginile dorite de dumneavoastra la o calitate maxima de 1440 dpi.

Acest produs, “Autocolantul taiat” se refera la decuparea pe contur in autocolant deja colorat in masa din fabrica. Trebuie doar sa va alegeti culoarea autocolantului dorit.


Window Graphics – Autocolant perforat

Acest material “One Way Vision” este destinat atat autovehiculelor, cat si vitrinelor si ferestrelor, spatiilor comerciale.

Avantajul acestui tip de autocolant este ca nu obstructioneaza decat intr-un grad foarte redus vizibilitatea din interiorul cladirii datorita perforatiilor dese. De asemenea, grafica este foarte vizibila la exterior.

Printul se realizeaza cu cerneala pe baza de Ecosolvent, in policromie, la printer-plotter, pe o singura fata, unde sunt realizate imagini complexe si detaliate la o calitate de 1440 dpi.Imitatie sticla sablata

Folie din PVC care imită sticla sablată, se aplică pe suprafete din sticlă pentru un efect de sticlă sablată. Astfel se pot obtine suprafete cu aspect mat, ce difuzează lumina naturală, dar cu preturi reduse fără a afecta sticla geamului.

Comanda acum