Firme / Casete luminoase

Firmele luminoase fac parte din categoria elementelor de semnalistica cu cel mai mare impact vizual care ofera o alternativa economica de a sustine si promova brandul si imaginea companiei dvs. Casetele luminoase prezinta avantajul vizibilitatii magazinului de la mare distanta, reclama luminoasa avand un impact puternic atat noaptea cat si ziua. Se pot fabrica casete luminoase pe orice dimensiune tinand cont de locatia dmneavoastra incat incadrarea sa fie perfecta.

Firma noastra realizeaza orice tip de caseta luminoasa (simpla sau dubla fata), utilizand o gama diversificata de materiale ce se poate personaliza in cele mai variate culori.

Termenul de executie de la o comanda ferma variaza de la 1 zi la 7 zile lucratoare in functie de complexitatea lucrarii.

Asiguram contra cost transportul si montajul la sediul clientului. Pretul variaza in functie de greutatea casetei si locul amplasarii. Lucrarile noastre sunt garantate 1 an de zile pentru instalatia electrica si minim 2 ani pentru structura.

Realizam orice tip de caseta luminoasa (simpla sau dubla fata, de mici si de mari dimensiuni)
utilizand plexiglas, poliplan, profile aluminiu, profile din PVC.

Casete luminoase - simpla fata - pret 190 euro/mp
Fata principala este confectionata din material translucent inscriptionat (cutting sau print autocolant translucent)

Casete luminoase - dubla fata - pret 240 euro/mp
Doua fete iluminate si sunt asezate in consola pe fatade sau pe stalpi (cutting sau print autocolant translucent)

Comanda acum